Skip to main content

E&O haalt Hongaarse student binnen

Oosting/E&O heeft zich weten te versterken met Zalán Zopcsák. De Hongaar sloot zondag tijdens de eerste training van de voorbereiding meteen aan bij de eredivisionist uit Emmen.

Advertentie

De 19-jarige Zopcsak gaat in Groningen studeren. Hierdoor kwam E&O de linkshandige speler op het spoor. Zopcsak kan op zowel de rechteropbouw als de rechterhoek uit de voeten. In zijn thuisland kwam de Hongaar uit voor Vaci Sport Club, waar hij in de eerste divisie voor jeugdteams actief was.

Nieuwe naam rechterflank
Eerder versterkte de ploeg van Edwin Kippers zich aan de rechterkant met jongeling Sander Visser. De hoekspeler komt over van de jeugdopleiding van Houten. Ook Emiel Wehkamp, Tom Grouwe, Daan Molenbroek en Jordi Fiege zijn nieuw bij de Drentse ploeg. Het viertal maakte de overstap van buur Hurry-Up.

De Hoop’s TuS Haren
E&O, dat op een haar na naast een ticket voor de BENE-League greep, wil zich via een top 2-notering plaatsen voor de kampioenspoule. In augustus oefent de formatie van Kippers tegen veel Duitse ploegen. Zo fungeren HSG Varel, SG Barnstdorf-Diepholz en het TuS Haren van landgenoot Martin de Hoop als sparringpartner.

Door: Stijn Steenhuis
Foto: DvhNAdvertentie