Skip to main content

Fanclub ziet Steins buigen voor PSG

Hij won niet, maar had voor even net zoveel fans als grootheid Mikkel Hansen: Luc Steins. Onder toeziend oog van de fanclub van LIONS verloor de Limburgse international in de kwartfinale van de Franse beker.

Advertentie

Een bus vol supporters ondernam de reis naar Parijs. In de Franse hoofdstad kwam oud-speler van LIONS Luc Steins binnen de lijnen. Met Tremblay-en-France verloor de rappe spelmaker met 33-21 van het machtige PSG.

Plaag
De international speelde driekwart van het bekerduel. Met twee goals en een serie verdiende strafworpen was Steins een plaag voor Karabatic en consorten. Voor Tremblay-en-France een doorsnee bekerduel, voor de Limburgse middenopbouwer een bijzondere middag. Na het laatste fluitsignaal nam hij uitgebreid de tijd met de fanclub uit Sittard te praten.

Hoogste niveau
In 2016 ruilde Luc Steins LIONS in voor een avontuur in Frankrijk. Ook over de grens stal de rappe spelmaker snel de harten in de Franse eerste divisie. Met de prijs voor beste speler van het seizoen dwong Steins een transfer af naar een club dat uitkomt op het hoogste niveau van Frankrijk.

Foto: FotoReza

Advertentie