Fans kunnen Oranjedames weer in actie zien

Tijdens het drielandentoernooi begin juli in De Bosch is publiek weer welkom. Alle leden van het NHV maken kans op een ticket voor de oefenpartijen van de Oranjedames.

Advertentie

Ter voorbereiding op de Olympische Spelen in Tokio speelt Nederland op eigen bodem duels tegen toernooigenoten Zweden en Rusland. Voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus kunnen fans de Oranjedames weer live in actie zien.

Vanwege de versoepelingen die in de afgelopen weken zijn doorgevoerd door het kabinet, is het mogelijk om publiek in Den Bosch toe te laten. Van volle tribunes is nog geen sprake.

Programma drielandentoernooi:
Vrijdag 2 juli 19:00 Nederland – Zweden
Zaterdag 3 juli 14:00 Zweden – Rusland
Zondag 4 juli 18:15 Nederland – Rusland

Alle leden van de bond mogen een ticket aanvragen. Het is noodzakelijk dat de toeschouwers in het bezit zijn van een Coronatoegangsbewijs en dat de basismaatregelen tijdens het evenement nageleefd worden. Lees hier hoe je kans maakt op een kaartje voor een van de oefenduels.

Groepsfase
Op 25 juli opent Nederland de Spelen tegen het thuisland. In Tokio komt de formatie van Manu Mayonnade in de groepsfase ook Noorwegen, Montenegro, Korea en Angola tegen. De top-4 van de poule gaat in Japan door naar de kwartfinale.

Foto: FotoReza

Advertentie