Skip to main content

Ferreira mag in Zwartemeer blijven

Hurry-Up heeft de Portugese doelman David Ferreira (22) met een nieuw jaarcontract beloond.

Advertentie

De goalie kwam afgelopen zomer over uit zijn thuisland. Met uitblinker Boris Tot gaat Ferreira na de zomer opnieuw het keeperskoppel van Hurry-Up vormen.

De Zwartemeerders zijn pas laat met de sympathieke doelman om tafel gegaan. Door de goede vorm van positiecollega Tot heeft Ferreira maar weinig speelminuten namens Hurry-Up gemaakt. In 2021 ging Ferreira eerst bij LIONS op proef voor hij in Drenthe terechtkwam.

Door de zware blessure van jeugdinternational Jorick Pol (18) zijn de onderhandelingen met Ferreira in een stroomversnelling gekomen. Pol, onderdeel van Oranje U18, is maanden met een kruisbandblessure zoet.

Eerder deze week tekende cirkelloper van Hurry-Up Sjoerd Boonstra na de aangekondigde transfer van Dragan Vrgoc naar Luxemburg bij. Rechterhoekspeler Bart Mik, die concurrentie van Harm Meijer en Sander Bos heeft, keert na de zomer niet meer in Zwartemeer terug.

De oranje-zwarten spelen vanavond in de HandbalNL League tegen titelhouder Aalsmeer. De wedstrijd begint om 20:00 en is live te zien op TV Drenthe.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie