Feyenoord Handbal pakt waardevol punt in Goirle

Met nog één speelronde in de eredivisie te gaan verdedigt degradatiekandidaat Feyenoord Handbal niet één punt, maar twee punten voorsprong op hekkensluiter V&L.

De Rotterdammers hielden gisterenmiddag in Goirle een punt over aan het uitduel met GHV: 24-24. Bij rust stond het nog 14-10 voor de thuisploeg.

Door de remise komt Feyenoord Handbal op vijftien punten. V&L, dat een dag eerder van Dynamico wist te winnen, staat op dertien. Alleen de nummer laatst degradeert naar de eerste divisie.

Royce Helbers
Acht minuten na rust was Stijn Krijgsman verantwoordelijk voor de 15-15. In het vervolg hielden GHV en Feyenoord Handbal elkaar stevig in de gaten. Vijftien seconden voor het eind maakte Sander van Geel namens de Noord-Brabanders de 24-23.

Nog één keer zette Feyenoord Handbal aan. Vanuit de rechterhoek bepaalde Royce Helbers de eindstand. De Zuid-Hollanders mogen zo hopen op een nieuw jaar in de eredivisie.