Skip to main content

Groen licht voor Handbal Inside Magazine

By 5 september 2016Geen categorie

De kogel is door kerk: Nederland krijgt een handbalmagazine. Handbal Inside Magazine zal vier keer per jaar op bijna duizend deurmatten in het land vallen.

Advertentie

Na een succesvolle inschrijfperiode heeft Handbal Inside besloten het plan een handbalmagazine te lanceren door te zetten. Een droom die uitkomt voor de fanatieke redactie van het jongste en tevens grootste handbalplatform van Nederland. In Handbal Inside Magazine lees je álles wat je niet op de website leest. Van goede achtergrondverhalen tot uiterst interessante diepte-interviews met spelers en speelsters uit de top van de Nederlandse handbalwereld.

Verenigingsnieuws
Daarnaast richt Handbal Inside Magazine zich op de vele verengingen die Nederland rijk is. We duiken in de boeiende rimboe van het klassehandbal, waar het kantinemenu van de dag gespreksonderwerp nummer één is. Ook zal het handbalblad leerzaam zijn voor (jeugd)trainers en coaches. Ieder nummer komt een toptrainer aan het woord en deelt de nodige tips en tricks uit.

Inschrijven kan, uiteraard, nog steeds! Voor €24,95 ontvang je Handbal Inside Magazine minstens vier keer per jaar (klik hier). Perfect voor die ene verre uitwedstrijd! Het eerste nummer kun je rond oktober verwachten.Advertentie