Skip to main content

Groepswinnaar Györi treft Buducnost in kwartfinale

Györi heeft de hoofdfase van de Champions League afgesloten op de eerste plaats in groep 1. Daarmee treft de topploeg van Broch en Groot Buducnost in de kwartfinale.

Advertentie

De Hongaarse titelhouder zette ook de laatste wedstrijd in de hoofdfase om in een zege. RK Krim Mercator werd, mede door zeven goals van international Nycke Groot, met 34-25 aan de kant gezet. Daarmee treft Györi de nummer vier van de andere poule: Buducnost.

Metz Handball
Het FTC van Snelder en de vertrekkende Van der Heijden moest in de slotronde buigen voor thuisploeg SG BBM Bietigheim: 27-23. Daarmee komt de Hongaarse ploeg van de internationals tegenover Rostov-Don te staan bij de laatste acht.

De meest in het oog springende confrontatie in de kwartfinale van de Champions League is die tussen Thomsen’s CSM Bucuresti en runner-up Metz Handball. De Franse kampioen, waar olympiër Luciano de rechterhoekpositie bekleed, eindigde achter HC Vardar – dat zich moet ontdoen van FC Midtylland – op een knappe tweede plaats in groep 2.

April
Begin april worden de heen- en terugduels in de kwartfinale afgewerkt. De winnaars plaatsen zich voor het finaleweekend van het kampioenenbal.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • w88 schreef:

    674476 363656Wonderful post will be posting this on my blog today maintain up the very good function. 602856