Skip to main content

Haenen schuift door tot assistent MT Melsungen

By 19 april 2018Duitsland, Voorpagina

Arjan Haenen wordt na de zomer assistent-trainer bij MT Melsungen. Na het ontslag van hoofdtrainer Michael Roth krijgt de oud-international een andere rol bij de Bundesliga-club. 

Advertentie

Eerder maakte Haenen bekend te stoppen als speler en in het nieuwe seizoen de opleidingsploeg van MT Melsungen onder handen te nemen. Door het plotselinge ontslag van Roth schuift de 30-jarige rechterhoekspeler door.

Heiko Grimm, voorheen assistent-trainer bij de rood-witten, zal de lijn na het huidige seizoen in Duitsland doortrekken. Grimm nam na het vertrek van Roth de honneurs als eindverantwoordelijke waar en zal ook na de zomer invulling geven aan de taak.

Bult
Haenen wordt de tweede landgenoot die als assistent-trainer actief is in de Bundesliga. Mark Bult vervult de rol bij kampioenskandidaat SG Flensburg-Handewitt.

Boomhouwer
In het nieuwe seizoen zal er geen Nederlander binnen de lijnen actief zijn namens MT Melsungen. Het contract van Jeffrey Boomhouwer wordt niet verlengd. De international is op zoek naar een nieuwe club in het buitenland.

Foto: FotoReza

Advertentie