Skip to main content

Blijf lekker op de bank: handbalfinales live te volgen

Genoeg voorbeschouwt, geschreven, vooruitgeblikt: tijd voor actie. Sercodak/Dalfsen en Succes Schoonmaak/VOC spelen om 16:00 hun tweede finalewedstrijd, terwijl een paar honderd kilometer zuidelijker OCI-Lions en Targos BEVO elkaar voor het eerst treffen in de eindstrijd. Beide topwedstrijden zijn te volgen vanuit de huiskamer!

Advertentie

Studio Sport is afgereisd naar het Oosten voor wellicht de laatste finalewedstrijd bij de dames. VOC kan ik Dalfsen het karwei afmaken. Als het aan de dames van Peter Portengen ligt, zullen ze hun landstitel niet zo maar weggeven. Vanaf 16:00 is de wedstrijd te volgen op de website van de NOS. Op www.nosstudiosport.nl zal in de loop van de middag een professionele livestream online komen.

Zin om in de stemming te komen? KIJK TV bracht in februari een bezoekje aan de talentenfabriek uit Overrijsel. In de reportage is onder meer te zien hoe de talentvolle prijzenpakkers leven in het spelershotel.

Limburgse livestream
Met dank aan Lions is de eindstrijd tussen de thuisploeg en de gasten uit Panningen vai de livestream te volgen. Om 16:00 kun je hier inschakelen voor de Limburgse derby. Het belooft een waar spektakel te worden. De formatie van Tijsterman is favoriet, maar BEVO ziet kansen.

Een lekker warming-upje draaien? Handbal Inside zette beide Limburgse kanshebbers voor de nationale titel tegenover elkaar. De voorbeschouwing is hier te checken!

Foto: FotoReza

Advertentie

Join the discussion 11 Comments