Heel Europa weet nu ook wie Luc Steins is

Hij liet al een goede indruk achter in de Champions League, maar sinds gisteravond weet heel Europa wie Luc Steins (25) is.

Advertentie

Na MOL-Pick Szeged en Meshkov Brest, twee zeges, kreeg PSG in het kampioenenbal Vive Kielce op bezoek. Groepshoofd en landskampioen van Polen.

Nog voor rust liet Steins zien waarom hij voor een half seizoen overgenomen is van competitiegenoot Fenix Toulouse. Met zes uit zes wist Steins in het herkenbare donkerblauw-rood Vive Kielce met zijn rappe passen te dollen.

Volgende ronde lonkt
De Polen kregen geen vat op de Oranjeheer en zo klonk bij liefst 19-10 het rustsignaal in Parijs. In de tweede helft kwam de Champions League-overwinning van PSG, dat Mikkel Hansen in 2022 gaat kwijtraken aan Aalborg Håndbold, niet meer in gevaar: 37-26.

Sinds de komst van Steins is PSG nog ongeslagen in de Champions League. Met twaalf punten en een derde plaats in de poule lonkt de volgende ronde voor de Fransozen.

SG Flensburg-Handewitt
Lang de tijd krijgt Steins niet om van zijn uitstekende optreden te genieten. Morgen speelt PSG om 20:45 alweer tegen de runner-up uit groep A: SG Flensburg-Handewitt.

Advertentie