Skip to main content

Hier wordt nog om de knikkers gespeeld

Waar de kaarten in de beker, HandbalNL League en damesfinale al geschud zijn, wordt er vanavond in andere competities nog om spreekwoordelijk leven en dood gespeeld. Een overzicht.

Advertentie

In de eredivisie voor mannen treffen de nummers één en twee elkaar. In speelronde 28 staat Quintus – Houten op het programma. Bij een punt of meer zijn de gasten uit Utrecht, die met nog twee wedstrijden te gaan een voorsprong van vier punten hebben, kampioen.

Onderin de competitie staan PSV en Havas gelijk. Beiden hebben tien punten. Waar PSV vanavond WHC/Hercules ontvangt, gaan de geel-blauwen uit Almere langs bij hoogvlieger BFC

In Amsterdam gaat de schaal aan eerste divisionist VOC 2 uitgereikt worden. Dan moet het thuisteam van Foreholte winnen. De reserveploeg kan niet omhoog, waardoor Fortissimo de eerste optie op de gang omhoog blijft hebben.

Spannender is het in de eerste divisie voor mannen. Koploper V&L heeft dan wel betere papieren dan runner-up Aristos, 54 om 51 punten, maar krijgt het linke DWS op bezoek. Alleen bij een zege op de nummer zes op de ranglijst is de formatie van Martin Vlijm kampioen.

Foto: FotoReza

Advertentie