Skip to main content

Hint Volendam: Terugkeer Smits aanstaande

By 13 februari 2020BENE-league, Voorpagina

De kans dat Jorn Smits terugkeert naar Volendam is groot. Een hint op social media van de BENE-Leagueclub wijst op de aanstaande transfer van de Limburger naar Noord-Holland.

Advertentie

Op de post is een oude profielfoto van een speler van Volendam te zien. Tot 2016 speelde Smits met rugnummer 23 voor de formatie uit het vissersdorp. In de wandelgangen werd Smits al nadrukkelijk gelinkt aan Volendam.

Onlangs liet Smits zijn contract bij TV Emsdetten ontbinden. In Duitsland had de linkeropbouwer weinig zicht op meer speeltijd waarna beide partijen besloten de samenwerking vroegtijdig stop te zetten.

Denemarken
In het oranje van Volendam brak de Limburger in eigen land door. In 2016 verdiende Smits een transfer naar Denemarken. Bij TV Emsdetten kwam de international uit in de tweede Bundesliga.

Volendam is met Aalsmeer in gevecht om het laatste plaatsje in de kampioenspoule. De beste vier Nederlandse clubs strijden in de lente om de titel. Met nog vier BENE-Leagueduels te gaan heeft Aalsmeer een punt voorsprong op de aanstaande club van Smits.

Foto: FotoReza

Advertentie