Skip to main content

Hoogeveen terug naar Nederland

By 8 april 2017Geen categorie

Lars Hoogeveen keert terug naar Nederland. De oefenmeester gaat aan de slag bij SVBO uit Barger-Oosterveld. 

Advertentie

Hoogeveen neemt de ambitieuze dameskant van de eersteklasser onder zijn hoede. Na de komst van eredivisionisten Arends en Spiekman geeft de club een passend gevolg aan de ingezette koers.

Na successen in de BENELUX-LIGA met Hurry-Up ging Hoogeveen het avontuur over de grens aan. De Drent stond aan het roer van het opleidingsteam van HSG Nordhorn-Lingen. Tevens had de gedreven coach het oudste jeugdteam van de Duitse club onder zijn hoede, waarmee hij succesvol was in de Oberliga.

HT4
“Deze ervaringen passen goed bij de ambitie van SVBO om zowel de jeugd als damesselectie vooruit te helpen”, laat de Drentse club weten. Door de verkorte reistijd, van driekwartier naar tien minuten, verwacht Hoogeveen meer tijd te hebben om zijn HT4-opleiding af te kunnen maken.

Ook komt er meer tijd vrij voor zijn gezinsleven. “En dan past SVBO perfect in het plaatje”, voegt Hoogeveen toe. “Ik ga bij SVBO een project aan waar ze een goede jeugd hebben. We hopen een gedegen rode lijn neer te zetten die we kunnen doortrekken naar de dames.”

Foto: SVBO

Advertentie