Skip to main content

Houten voor tweede jaar succesvol ‘Supercup-hart’

By 28 augustus 2017Voorpagina

Voor het tweede jaar op rij was eredivisionist Stipt Payroll/Houten gastheer van de Supercup. De organisatie kan terugkijken op een succesvolle editie van het evenement.

Advertentie

Na een serie clinics in de ochtend, door de heren van eredivisionist Houten, maakte The Dome zich op voor het main event van de dag. In uitverkocht huis zag het publiek hoe Dalfsen en LIONS met de eindzege aan de haal gingen. Wanneer een van de coaches een time-out inlasten, waren het de cheerleaders die braaf kwamen opdraven.

Frikadellentent
Ook tussen de wedstrijden door kwamen de fans aan hun trekken in The Dome. Zo werden de jongedames van Oranje U17, die onlangs Europees kampioen Beach Handball werden, in het zonnetje gezet. Tevens maakte de frikadellentent in de zon overuren. Ook in de afgeladen kantine werd aan de inwendige mens gedacht.

Sinds september 2015 is ‘Supercup-hart’ The Dome het thuishonk van de Utrechtse geel-zwarten. Vanuit de hoofdklasse werkte de ambitieuze ploeg zich in hoog tempo op. In 2014 maakte Houten het debuut in de eredivisie. Komend seizoen staat het team onder leiding van Rick Louw die naam maakte bij eerste divisionist Nieuwegein.

Seizoensstart
In het weekend van 9 en 10 september gaan de topcompetities bij de mannen van start. Zowel de BENE-League als de eredivisie begint over een kleine twee weken. Door Europese drukte staat de seizoenouverture bij de dames eind september gepland.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie