Skip to main content

HSG Nordhorn-Lingen tackelt Smits en consorten

By 18 maart 2018Duitsland, Voorpagina

HSG Nordhorn-Lingen is de sterkste gebleken in een Nederlands onderonsje in de tweede Bundesliga. Gastheer Wilhelmshavener HV werd met 24-28 aan de kant gezet.

Advertentie

Acht goals van Kay Smits waren niet voldoende voor de thuiszege van Wilhelmshavener HV. Na 9-12 bij rust gaf HSG Nordhorn-Lingen de voorsprong niet meer uit handen.

Bij de gasten in het rood-zwart scoorde Nicky Verjans drie keer. De linkspoot verlengde deze week zijn contract en maakte daarbij bekend na de zomer weer op zijn oude positie uit te komen: de rechterhoek. Ook landgenoten Leenders (2) en Miedema werkten zich op het scoreformulier.

Tien treffers
Het TV Emsdetten van Jasper Adams bleef op 32-32 steken in het thuisduel tegen EHV Aue. De international scoorde liefst tien keer. Na de zomer gaat Adams namens OCI-LIONS uitkomen in de BENE-League.

Bartek Konitz boekte een knappe uitzege bij HC Rhein Vikings (25-26). Met vijf goals deed de oud-Oranjeklant een duit in het zakje. Na een moeilijk begin staat de promovendus op een veilige plaats in het rechterrijtje van de Duitse competitie.

https://www.instagram.com/p/BgcLPiRhy-S/?taken-by=bartoszkonitz

Foto: FotoReza

Advertentie