Skip to main content

Hurry-Up hoopt op terugkeer Hemmes

By 24 juni 2019BENE-league, Voorpagina

Hurry-Up hoopt op een terugkeer van doelman Sven Hemmes. De goalie speelde tussen 2016 en 2018 voor de Zwartemeerders en trainde onlangs mee.

Advertentie

In de zoektocht naar een vervanger voor de naar Aalsmeer vertrokken René de Knegt is Hurry-Up in contact gekomen met Hemmes. Tussen 2016 en 2018 maakte hij veel indruk onder de Zwartemeerse lat.

Met Hemmes tussen de palen bereikte Hurry-Up onder meer de halve finale van de Europese Challenge Cup. In het thuisduel met latere winnaar Sporting Clube de Portugal maakte de doelman veel indruk.

Hereniging
Het afgelopen seizoen stond Hemmes onder contract bij eredivisionist Tachos. Na een proeftraining in Zwartemeer hebben beide partijen wel oren naar een hereniging. Hurry-Up, dat Joop Fiege strikte als hoofdcoach, komt na de zomer voor het vierde jaar op rij uit in de BENE-League.

Petar Puljic
Na het strikken van de Tsjechische rechterhoekspeler Jakub Kastner heeft Hurry-Up de pijlen gericht op versterking in de opbouwrij. Vorige week was Petar Puljic op proef. De 26-jarige Kroaat speelt op de linker- en middenopbouw.

Foto: FotoReza

Advertentie