Hurry-Up mag zich in eigen hal bewijzen

By 23 september 2021BENE-league, Competities, Voorpagina

De BENE-League is al even op gang en voor Hurry-Up staat vanavond pas het eerste thuisduel op het programma. In Zwartemeer mag de formatie van Joop Fiege zich bewijzen.

Advertentie

De eerste twee wedstrijden in de BENE-League speelde Hurry-Up op vreemde bodem. Tegen zowel LIONS (31-30) als Aalsmeer (30-26) hadden de oranje-zwarten kans op punten, maar ging Hurry-Up toch de boot in.

Beykoz
De afgelopen week werden de Drenten uitgeschakeld in de eerste ronde van de EHF European Cup. Na de ruime nederlaag in Istanboel (32-23), boekte Hurry-Up in Emmen tegen Beykoz wel de eerste overwinning van het seizoen: 33-30.

Nu mogen de Zwartemeerders zich deze week in eigen huis bewijzen. Clubicoon Ronald Suelmann is gestopt en spelers als Sverre Jansen, Erik Blaauw en René Jaspers moeten laten zien dat Hurry-Up meer is dan een figurant in de BENE-League.

Vanavond
Handbal Tongeren komt vanavond om 20:00 op bezoek in het Noorden van Nederland. De partij is te volgen via de livestream van de BENE-League en online bij RTV Drenthe. Twee dagen later is het weer raak en speelt Hurry-Up in Zwartemeer tegen AtomiX dat ook nog puntloos is.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie