Skip to main content

‘Huurling’ Versteijnen topschutter bij belangrijke zege nieuwe club

Niels Versteijnen (20) laat zich gelden voor zijn nieuwe club: VfL Lübeck-Schwartau. In het gevecht om lijfsbehoud pikte de ploeg mede door goals van de Nederlandse huurling belangrijke punten in de tweede Bundesliga op.

Advertentie

Tenminste tot het einde van het seizoen speelt Versteijnen voor VfL Lübeck-Schwartau. De lange linkspoot is nog altijd eigendom van SG Flensburg-Handwitt, is door het tweede speelrecht zelfs inzetbaar voor de landskampioen en blijft mogelijk na de zomer nog een seizoen bij zijn huidige club in Duitsland.

Tegen belager HSG Konstanz boog VfL Lübeck-Schwartau een achterstand (7-9) om. Onder meer door vier treffers van Versteijnen, daarmee werd de international de gedeelde topschutter van het treffen, werd het 20-17 voor de thuisploeg. VfL Lübeck-Schwartau staat dertiende in de tweede Bundesliga. Het gat met de gevaarlijke onderste plaatsen is slechts drie punten.

Elf keer
In drie competitieduels voor VfL Lübeck-Schwartau wist Versteijnen elf keer te scoren. Het leverde de Duitse club drie punten op.

Foto: FotoReza

Advertentie