Skip to main content

De strijd om het brons; 16:30 uur op NPO1

Oranje speelt vanmiddag om 16:30 uur haar laatste wedstrijd op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. De ploeg van Henk Groener en Peter Portengen treft in de troostfinale om de bronzen medaille Noorwegen, een tegenstander die Nederland in 2015 ook al trof in de finale van het WK. Oranje verloor toen met 23 – 31, maar sleepte wel het zilver in de wacht.

Advertentie

Rusland – Noorwegen
Noorwegen werd in de halve finale uitgeschakeld door Rusland. Beide ploegen speelden in 2008 nog de finale van de Olympische Spelen in Peking. De Russen hadden dan ook een verlenging nodig om de Olympisch- en wereldkampioen van zich af te schudden.

Volg Nederland – Noorwegen live!
De strijd om het brons zal live te volgen zijn via de NOS. Het duel wordt live uitgezonden op NPO1 en is tevens te volgen via het internetkanaal van de NPO. Deze vind je hier. 

WK-finale
Oranje verloor op het WK in Denemarken met 23- 31 van de Noren. Deze wedstrijd kun je hier nog een keer terugkijken.

WKfinale

Handbal Inside Magazine
Wil jij vier keer per jaar Handbal Inside Magazine op je deurmat? Als je je inschrijft voor 1 september betaal je slechts €19,95 per jaar. Aanmelden na 1 september is uiteraard ook mogelijk, maar dan betaal je €24,95 per jaar. Dus waar wacht je nog op? Pak die €5,- welkomstkorting! Schrijf je direct in voor Handbal Inside Magazine! 
Advertentie