Skip to main content

Jansen volgt voorbeeld van huisgenoot Jaspers

Linkeropbouwer van Hurry-Up Sverre Jansen (22) heeft net als huisgenoot René Jaspers voor één jaar in Zwartemeer bijgetekend.

Advertentie

De schutter is ook na de zomer in het oranje-zwart van de BENE-Leagueclub te bewonderen. In 2020 kwam Jansen via Tongeren bij Hurry-Up terecht.

“Ik kan me bij Hurry-Up nog heel goed verder ontwikkelen en heb het onwijs naar mijn zin hier. Ik ben blij deel uit te kunnen maken van het team dat er volgend seizoen staat”, aldus Jansen.

Doorlopende contracten
De leiding van de club uit Zwartemeer is zeer druk met het voeren van gesprekken en de selectie voor het seizoen 2022/2023. Huisgenoot van Jansen Jaspers verkiest een langer verblijf in Zwartemeer boven een transfer naar competitiegenoot Volendam.

Eerder zetten trainer/coach Joop Fiege, doelman Boris Tot, Brent Riksten en Harm Meijer in Zwartemeer een nieuwe handtekening. De contracten van spelers als Dragan Vrgoc, Bart Mik en Bernie Vermeer lopen nog een seizoen door.

Patrick Miedema is de eerste en tot nu toe enige aanwinst voor na de zomer. Na tien jaar bij HSG Nordhorn-Lingen keert de oud-international terug in eigen land. De inwoner van Emmen blijft tot en met 2024 bij Hurry-Up.

David Ferreira
Waar de toekomst van Erik Blaauw en de David Ferreira ligt is nog onbekend. Het tweetal is in bezit van een aflopend contract. Blaauw loert op een nieuwe club in Duitsland terwijl de Portugese goalie afgelopen weekend in de HandbalNL League tegen LIONS een voldoende scoorde.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie