Jongelingen kunnen slechte start Bevo niet wegpoetsen

Na één helft spelen stond Bevo gisteravond met 15-6 achter tegen Sporting Pelt. Jonge invallers konden de Panningers in de BENE-League niet helpen.

In België is Bevo met 24-18 ten onder gegaan. Voor de pauze tijdens het inhaalduel gaven de gasten de twee punten weg.

Van Zundert en Santing
Na 5-2 stond het na twintig minuten al 12-4. Het uitvallen van Nick de Kuyper hielp Bevo, onder leiding van interim-coaches Danny van Katwijk en Lambert van Berlo, niet.

Na de pauze brachten Van Katwijk en Van Berlo jongelingen in. Door goals van onder meer Janik van Zundert (foto) en Luuk Santing kwam Bevo terug in de partij. Dichterbij dan 18-13 kwamen de bezoekers niet.

Zes voor Falke
Namens Sporting Pelt scoorde Tommie Falke de meeste goals: zes. Ook landgenoten Dylan Vossen en de jarige Bart Köhlen (beide vier doelpunten) hielpen de Belgische hoogvlieger aan de juiste kant van de score. Morgen wacht voor Sporting Pelt Aalsmeer-uit in de BENE-League.