Skip to main content

Kevin Kreuger: “In de Eredivisie zijn we zeker niet kansloos”

By 28 april 2016oktober 18th, 2016Eredivisie, Geen categorie
Kevin Kreuger

Vorige week promoveerde APai/Aristos na een seizoen afwezigheid weer terug naar de Eredivisie. Amsterdam FM belde met Aristos-speler Kevin Kreuger. Onderwerpen die tijdens het interview de revu passeren: de promotie naar de Eredivisie, de zoektocht naar een nieuwe trainer en een vooruitblik naar het volgende seizoen. 

Advertentie

Kevin Kreuger vertelt; “We promoveerden op dinsdagavond, dat was eigenlijk wel jammer. Maar dan hadden we maar eerder wat meer moeten winnen. Op basis van de play-offs is onze promotie terecht, daar valt niks op af te dingen. Hoe we de play-offs gehaald hebben is een ander verhaal, dat was misschien onterecht.”

“We zijn nog op zoek naar een trainer. Qua spelers kunnen we het aantal vertrekkende spelers wel opvangen maar de trainer is een ander verhaal. We zijn wel in gesprek met een aantal mensen. Je kunt je ook afvragen of je elke Eredivisie-trainer voor onze groep kan zetten. Wij lokken namelijk goede spelers, die door maatschappelijke carrières niet zo veel kunnen trainen naar onze club.”

“In de Eredivisie zijn we niet tegen elk team kansloos. We zullen onze wedstrijden moeten uitkiezen en pieken op het juiste moment. We moeten gaan inzetten op handhaven, vorig jaar degradeerden we en merkten we hoe lastig dat allemaal is.”

Beluister hier het gehele interview met Kevin Kreuger.

Foto: Luc van Leeuwen, Handbalfoto.nl

Advertentie

Join the discussion One Comment