Skip to main content

Köhlen plakt er nog een jaartje achteraan

Bart Köhlen (37) gaat nog een seizoen door en staat ook na de zomer onder contract bij BENE-Leagueclub Sporting Pelt uit België.

Advertentie

Köhlen heeft zijn aflopende verbintenis in Neerpelt met één jaar verlengd. In 2019 kwam de Limburgse rechterhoekspeler over van competitiegenoot Initia Hasselt.

Missie nog niet ten einde
“Ik gaf een tijdje geleden al te kennen dat mijn missie bij Sporting nog niet ten einde is”, aldus Köhlen. De linkspoot doelt op het winnen van een hoofdprijs met Sporting Pelt. De rood-witten zijn nog in de race om de BENE-Leaguetitel en landskampioenschap.

Trainer/coach Björn Timmermans over het aanblijven van Köhlen: “Een belangrijke overeenkomst voor Sporting. Bart is een brok ervaring die elke dag opnieuw toont dat we altijd op hem kunnen rekenen.”

Tommie Falke
Eerder liet landgenoot Tommie Falke weten de BENE-Leaguefinalist trouw te blijven. De linkerhoekspeler van Oranje staat tot en met 2025 bij Sporting Pelt onder contract. Ook Belgen Robbe Spooren, Seppe Vandenboer, Louis en Door Vandebeeck hebben met drie jaar verlengd.

Foto: FotoReza

Advertentie