Koppositie op het spel in Bocholt

Er wordt vanavond in de BENE-League om de koppositie in de BENE-League gespeeld. LIONS kan in Bocholt de eerste plaats in de competitie overnemen.

Advertentie

De Zuid-Limburgers gaan op bezoek bij Achilles Bocholt. De titelhouder heeft na vijf duels nog niet verloren en staat bovenaan.

Ook LIONS heeft nog niet verloren. Wel heeft de formatie van de Duitsers Christopher Jauernik een punt minder dan Achilles Bocholt. Twee speelrondes geleden speelde LIONS tegen Visé uit Wallonië gelijk.

De competitiestart van LIONS is sterk en dat is heus knap te noemen. Aan het eind van vorig seizoen, toen de fusieclub de landstitel aan Aalsmeer moest laten, zwaaiden de Zuiderlingen Tim Roefs, Luuk Hoiting, Lino Janssen en Jeroen de Beule uit. Laatstgenoemde staat vanavond speelt vanavond aan de overkant.

Verder ook over de grens: Aalsmeer in Wezet tegen Visé. De Nederlands kampioen heeft zes punten en staat nog in het linkerrijtje van de BENE-League. Bij een knappe zege in België kunnen de mannen van Bert Bouwer stijgen.

Programma BENE-League:
Volendam – AtomiX
Bevo – Tongeren
Hurry-Up – Initia Hasselt
Sporting Pelt – Quintus
Achilles Bocholt – LIONS
Visé – Aalsmeer

Foto: FotoReza

Advertentie