Landskampioen Aalsmeer kan koppositie verstevigen

By 16 september 2021BENE-league, Competities, Voorpagina

Aalsmeer komt vanavond al in actie in de BENE-League. In het vooruitgeschoven, midweekse thuisduel met Hurry-Up kan de Nederlands kampioen de koppositie verstevigen.

Advertentie

De gasten uit Zwartemeer komen uit in Europa. Op zaterdagavond komt Hurry-Up in actie in de EHF European Cup en voorafgaand aan het treffen met het Turkse Beykoz BLD SK staat een partij in de BENE-League op het programma.

Samir Benghanem
In De Bloemhof ontvangt Aalsmeer vanavond om 20:00 Hurry-Up. Waar de gasten uit Drenthe nog op nul punten staan, heeft de formatie van Bert Bouwer in de eerste twee speelrondes prima zaken gedaan.

Zowel Quintus als Initia Hasselt werd door Aalsmeer aan de zegekar gebonden. Beide keren zonder Samir Benghanem. De international komt terug van een polsblessure en hoopt vanavond tegen Hurry-Up zijn rentree in de BENE-League te maken.

Gaatje van twee
Samen met Achilles Bocholt en LIONS staat Aalsmeer op vier uit twee. Het doelsaldo van laatstgenoemde club is na de walk-over tegen Quintus (41-24) het best. Wanneer de Noord-Hollanders erin slagen Hurry-Up te kloppen is er voor even een gaatje van twee op de concurrentie.

Aalsmeer – Hurry-Up is vanavond op internet te volgen. Klik hier voor de link naar de livestream.

Foto: FotoReza

Advertentie