Skip to main content

Lenders maakt plaats bij Achilles Bocholt

Oud-international van België Bart Lenders (44) gaat in de zomer stoppen als trainer/coach van het Belgische Achilles Bocholt.

Advertentie

Na vijftien seizoenen is Lenders bezig aan zijn laatste weken bij de huidige landskampioen waar landgenoot Tim Claessens onder contract staat. Eerst was hij als speler actief voor Achilles Bocholt en later als hoofdcoach.

Prachtige periode
Onder Lenders heeft Achilles Bocholt veel hoofdprijzen weten te winnen. Naast de Belgische beker en BENE-League heeft de club de laatste vier landstitels op haar naam staan. Ook dit seizoen is de formatie van Lenders nog in de race om de schaal.

“Het was een prachtige periode waar ik immens van heb genoten”, laat Lenders weten op social media. “Ik had me geen mooiere start van mijn trainerscarrière kunnen voorstellen.”

Visé van Douven
Lenders wil zijn periode bij Achilles Bocholt afsluiten met de vijfde landstitel op rij. Afgelopen weekend hebben de blauw-zwarten zich ten koste van Sporting Pelt voor de finale geplaatst. Daarin is Visé, waar ook collega Korneel Douven bezig is aan zijn afscheidstournee, de opponent.

Foto: FotoReza

Advertentie