LIONS nog altijd ongeslagen in 2021

LIONS heeft een volgende horde in de HandbalNL League genomen. Ook Volendam werd door de landskampioen van 2017 aan de zegekar gebonden.

Voor de pauze kon de thuisploeg uit Noord-Holland nog mee met LIONS. Volendam stond na een half uur spelen zelfs voor (14-13).

Joao Jacob Ramos
Net als een week geleden in Zwartemeer maakte de formatie van Christopher Jauernik na rust het verschil. Na 16-13 maakte Luca van Straaten enkele minuten later de 16-20.

Ook Luuk Hoiting was in de tweede helft belangrijk voor LIONS. De 22-28 van Joao Jacob Ramos betekende de vijfde van de Portugese topschutter. Jongelingen Koen van Dijk en Robin Leunissen bepaalden de eindstand op 22-31.

Morgenmiddag
De Limburgse fusieploeg is in competitieverband nog altijd ongeslagen in 2021. Eerder wist LIONS Aalsmeer en Hurry-Up te kloppen. Laatstgenoemde ploeg treft morgenmiddag om 14:30 Bevo in Drenthe.