Skip to main content

OCI-Lions bijt van zich af in Limburgse derby

OCI-Lions was gisteravond in Sittard een maatje te groot voor directe concurrent Targos Bevo. Op papier waren de ploegen weliswaar aan elkaar gewaagd, in de parktijk kon de ploeg van Martin Vlijm geen moment echt tegenstand bieden. Na een 17 – 12 ruststand wonnen de Lions met 36 – 24.

Advertentie

Daarmee rekent de ploeg van Monique Tijsterman af met de gewoonte om in eigen huis punten te verslepen tegen Bevo. Grote uitblinker aan de kant van de Lions was João Ramos. De Portugees werd uiteindelijk topscoorder met maar liefst dertien doelpunten.

Door de winst op Bevo is Lions de enige ongeslagen ploeg in de kampioenspoule. Bevo staat na het verlies nog altijd op een tweede plaats maar voelt de hete adem van Hurry Up al in de nek. Het verschil tussen beide ploegen kan aankomend weekend worden teruggebracht tot 1 punt. Hieronder de huidige stand in de kampioenspoule.

1. OCI-Lions: 7 gespeeld, 14 punten
2. Targos Bevo: 7 gespeeld, 11 punten
3. JMS Hurry Up: 6 gespeeld, 8 punten
4. KRAS/Volendam: 6 gespeeld, 7 punten
5. FIQAS/Aalsmeer: 6 gespeeld, 4 punten
6. Koornneef Quintus: 6 gespeeld, 3 punten
7. Oosting E&O: 6 gespeeld, 2 punten
8. Red Rag Tachos: 6 gespeeld, 0 punten

Foto: FotoReza

Advertentie

Join the discussion 2 Comments

  • freedom schreef:

    I couldn’t resist commenting. Perfectly written!|

  • Visa Laos schreef:

    Howdy! I could have sworn I’ve been to this website before but after checking through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!|