Livestream: Bekerkraker in Zuid-Limburg

By 16 maart 2017Voorpagina

OCI-Lions en Kras/Volendam treffen elkaar vanavond in de kwartfinale van de beker. Het duel is online live te volgen.

Advertentie

De winnaar van de bekerkraker schaart zich, net als JMS/Hurry-Up en Fiqas/Aalsmeer, bij de laatste vier van het toernooi. Lions hield in 2016 de beker omhoog in Almere. De bekerwedstrijd is vanaf 19:30 hier te zien.

Spookgoal
Het laatste treffen tussen de Limburgse titelhouder en Volendam deed een boel stof opwaaien. Een zogenaamde spookgoal hield de gemoederen lang bezig. Uiteindelijk bleef de puntendeling (25-25) in de grensoverschrijdende competitie staan.

Na een stroeve start in de BENE-League lijken de oranjehemden uit Noord-Holland steeds beter hun ritme te vinden. In kampioenspoule B werd een punt gepakt in in Zwartemeer (27-27) en knap gewonnen van Targos/Bevo (27-29). Lions gaat in de andere groep na twee duels fier aan kop.

The Dome
In Utrecht dringt een verrassende ploeg door naar de halve finale. In The Dome ontvangt Alphadeuren/Handbal Houten KWS/Quintus. Een wedstrijd tussen een eredivisionist en een laagvlieger in de BENE-League. Winst zou voor zowel de thuisploeg als de Heulse gasten een klein doekje voor het bloeden zijn. Beide opponenten kennen een tegenvallend seizoen.

Waar de ambitieuze geel/zwarten mikten op een plaats in de play-offs, rest de strijd tegen degradatie uit de eredivisie. Quintus kende een valse start in de nacompetitie. De formatie van scheidend hoofdtrainer René Zwinkels verloor in eigen huis van het verrassende AES/Arnhem.

Foto: FotoReza

Advertentie