Skip to main content

Livestream: Oranjemannen starten in EHF European League

De groepsfase van de EHF European League begint vanavond. Meerdere Oranjemannen zijn via EHF TV te volgen.

Advertentie

Het Kadetten Schaffhausen van Ephrahim Jerry heeft het vliegtuig naar Lissabon gepakt. Om 20:45 komen de Zwitsers in Portugal Sporting Clube de Portugal tegen. Beide clubs hebben een verleden in de Champions League.

In het oranje-zwart van Kadetten Schaffhausen speelt Jerry vooral in de dekking een rol. Afgelopen zomer is de linkeropbouwer, die zich begin november bij de nationale ploeg mag melden voor twee oefenduels ter voorbereiding op het EK in 2022, overgekomen van het Belgische Sporting Pelt.

IHF Super Globe
Ook Bobby Schagen en Niko Blaauw nemen het vanavond op tegen een Portugese tegenstander. Benfica is in Duitsland bij bekerwinnaar TBV Lemgo op bezoek. In de laatste kwalificatieronde ontdeden Schagen en consorten zich van Valur uit IJsland.

Met de IHF Super Globe op zak en de eerste plaats in de Bundesliga vervolgt Kay Smits in het tenue van SC Magdeburg de prijzenjacht. De rechteropbouwer van Oranje is in Slovenië voor het eerste groepsduel. Het treffen met RK Gorenje Velenje begint om 18:45.

Livestream
Andere interessante confrontaties in de eerste speelronde van de poulefase van de EHF European League: Füchse Berlin – Fenix Toulouse en Cocks – HBC Nantes. Schakel in de avond in op EHF TV.

Foto: FotoReza

Advertentie