Skip to main content

Mats Pastoor vertrekt bij OCI-Lions

Mats Pastoor verruilt na de zomerstop OCI-Lions voor het Belgische Sporting Nelo. Daarmee volgt de 21-jarige Limburger teamgenoot Marco Vernooy, die al eerder deze week zijn overstap bekend maakte.

Advertentie

Sporting Nelo deed een verwoede poging om deelname aan de BENE-League veilig te stellen, maar helaas zonder succes. Een groot aantal spelers vertrok en Sporting Nelo moest op zoek naar vervangers. Cirkelloper Pastoor is dan ook al de vijfde versterking voor het aankomende seizoen. Zo zal ook Nederlander Daan Versleeuwen de Belgische Eredivisionist komen versterken na zijn wereldhandbalreis.

Leckebusch naar Eynatten
Pastoor lost landgenoot Mark Leckebusch af in Neerpelt. De oud-doelman van Swift Arhnem stapt over naar HC Eynatten. De nieuwe ploeg van de sluitpost werd afgelopen seizoen vierde in de reguliere competitie in België. “Met een A- en B-jeugd die kampioen zijn geworden in België”, laat Leckebusch enthousiast weten over z’n nieuwe club. “Al met al een hele mooie, nieuwe sportieve uitdaging. Blij dat ik weer spelplezier heb!”.

Foto: FotoReza 

Advertentie

Join the discussion 3 Comments