Meer eredivisionisten de zaal in

Meer eredivisieclubs hebben de weg naar de zaal gevonden. Onder meer DFS Arnhem is begonnen met het testen van de spelers.

Advertentie

De club uit Gelderland is inmiddels twee weken indoor in training. Bij DFS Arnhem wordt twee keer in de week getest. Trainer/coach Pascal Lucassen moet verder zonder de gestopte goalie Harmen Voogt.

Houten
Zes competitiegenoten zijn al langer dan een maand aan het sparren. In de alternatieve competitie gaat Houten met acht punten uit vijf duels aan kop. Het tweede team van Aalsmeer volgt op een punt.

Ook Tachos is onder de nieuwe hoofdtrainer Hans van Dijk, hij is overgekomen van Volendam en volgt Fred Michielsen op, weer in de zaal te vinden. Competitiegenoot E&O heeft dat voorbeeld gevolgd en aan het eind van de maand is het de beurt aan het BFC van Maurice Canton.

EHC
DFS Arnhem, Tachos en E&O hebben het voornemen in de lente tegen elkaar te oefenen. Eerder werd bekend dat het Zuid-Hollandse EHC het plaatsje van het naar de BENE-League gepromoveerde Quintus overneemt in de eredivisie.

Foto: FotoReza

Advertentie