Skip to main content

Meesterzet Volendam: Jansen komt over van concurrent

KRAS/Volendam heeft de eerste slag op de transfermarkt geslagen. Uitblinker Robin Jansen komt over van concurrent Herpertz/Bevo.

Advertentie

De 22-jarige opbouwspeler moet Jan Josef doen vergeten in Volendam. De Tsjech vertrekt naar tweede Bundesliga-club Wilhelmshavener HV. Met Jansen heeft de Noord-Hollandse club een spectaculaire vervanger binnen gehengeld.

Buitenland
In het geel-blauw van Bevo imponeert Jansen. De linkeropbouwer is genomineerd om Speler van het Jaar in Nederland te worden. Met Oranje kwam de Utrechter begin deze maand uit op het vierlandentoernooi in Houten.

“Bij Volendam is het totaalplaatje het beste”

“Na vijf jaar Bevo was ik op zoek naar iets anders”, laat Jansen weten op de website van zijn nieuwe club. “Bij Volendam is het totaalplaatje het beste.” Jansen ging ook op proef bij clubs in het buitenland, maar tot een akkoord kwam het niet.

Bekerfinale
Afgelopen zaterdag stond Jansen met acht treffers aan de basis van de overwinning van Bevo op Volendam. Beide teams zijn met vijf punten nog in de race voor een plaats in de eindstrijd om de landstitel. Op donderdag 10 mei speelt Jansen in het blauw-geel de bekerfinale. Jansen: “Daarna gaat er een mooi nieuw hoofdstuk in mijn carrière beginnen.”

Foto: FotoReza

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • wig shop schreef:

    691582 52541Water-resistant our wales in advance of when numerous planking. The particular wales surely are a selection of heavy duty snowboards that this height ones would be the same in principle as a new shell planking having said that with considerably more height to assist you thrust outward within the evening planking. planking 135815