Skip to main content

Michielsen volgt Gomes op bij DFS Arnhem

By 28 februari 2018Eredivisie, Voorpagina

Na één seizoen scheiden de wegen van Osvaldo Gomes en DFS Arnhem. Fred Michielsen zal aan het einde van het lopende seizoen de taken overnemen.

Advertentie

Gomes ziet, volgens het persbericht, onvoldoende aanknopingspunten voor een nieuw seizoen. De oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen in Gelderland. Met nog twee speelrondes te gaan is runner-up DFS Arnhem in gevecht om een plaats bij de play-offs om een ticket voor de BENE-League.

PSV
Per 1 juni wordt het stokje overgenomen door Fred Michielsen. De trainer/coach had de afgelopen twee jaar de damesgroep van eerste divisionist PSV onder zijn hoede. Beide partijen mikken op een meerjarige samenwerking.

“Ik denk dat wij met het aantrekken van Fred een persoon hebben binnengehaald, die niet alleen beschikt over de juiste papieren, maar daarnaast ook de skills in huis heeft om op een juiste manier om te gaan met een herenselectie die elkaar door en door kent”, aldus Huub Schoenaker, lid van de commissie die verantwoordelijk was voor de zoektocht naar een nieuwe trainer.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie