Skip to main content

Mondeling akkoord Volendam en Schellekens

Dennis Schellekens staat ook komend seizoen onder de lat bij Volendam. De sluitpost en de Volendamse BENE-Leagueploeg zijn mondeling akkoord over een verbintenis dat hem tot medio 2021 in sporthal Opperdam houdt.

Advertentie

De 29-jarige Utrechter speelt al sinds 2015 in het vissersdorp. Schellekens begon zijn carrière bij het toenmalige USDV en kwam in 2008 al naar Volendam. Na vier seizoenen in het vissersdorp stapte hij over naar E&O om vervolgens voor Hurry-Up uit te komen. In 2015 keerde hij terug bij Volendam en maakt sindsdien deel uit van de hoofdmacht.

“Het voelt goed om zekerheid voor de toekomst te hebben”, vertelt Schellekens. “Dat geldt voor mijzelf, maar ook voor de club. In deze vreemde tijden weet niemand precies wat er gaat gebeuren, dus het is fijn naar iets te kunnen toewerken. We hopen allemaal in september weer te kunnen starten met de competitie.”

Met het aanblijven van Schellekens krijgt de selectie van Volendam voor het nieuwe seizoen steeds meer vorm. Eerder werd al bekend dat Jordy Baijens en Jorn Smits ook in het oranje actief blijven, terwijl Volendammer Stefan Schilder definitief een stap hogerop maakt vanuit de beloftenploeg. Rob Goudriaan van Hellas is vooralsnog de enige nieuweling van buitenaf.

Foto: Jaap van der Pijll

Advertentie