Skip to main content

Mooie partij in Panningen, Hinskens terug bij Volendam

By 12 februari 2022BENE-league, Competities, Voorpagina

In de achttiende speelronde van de BENE-League doet Bevo vanavond in Panningen de deuren van De Heuf open voor landskampioen Aalsmeer.

Advertentie

In Noord-Limburg treffen de nummers vier en negen van de competitie elkaar. Aalsmeer koerst af op de Final4 van de BENE-League terwijl Bevo een jaar lijkt te moeten passen. Bij de thuisploeg heeft het coachduo Van Berlo/Van Katwijk na het vertrek van de Belg Jo Smeets sinds november 2021 de touwtjes in handen.

Bottinga geschorst
Bij Aalsmeer zullen ze blij zijn wanneer er weer gespeeld wordt. Na de vechtpartij in eigen huis tegen Visé heeft de club besloten Tim Bottinga te schorsen. In Panningen kan de formatie van Bert Bouwer laten zien dat er sportief gezien rekening gehouden moet worden met Aalsmeer.

Ook op zaterdagavond: Volendam – Quintus. Voor trainer/coach van de bezoekers uit Kwintsheul Geert Hinskens een leuk duel. Hij speelde jarenlang voor Volendam en veroverde in 2019 met de oranje-zwarten de laatste beker.

LIONS blijft in Sittard
Hinskens is bezig aan zijn laatste maanden voor de groep van Quintus. De oefenemeester gaat net als collega Jack van Lier stoppen en zoekt een nieuwe uitdaging. Quintus moet het doen met de laatste plaats in de BENE-League.

LIONS, na de thuisnederlaag van vorige week tegen titelhouder Achilles Bocholt afgezakt naar de derde positie op de ranglijst, blijft opnieuw in Sittard. Het Belgische Tongeren komt bij LIONS op bezoek.

Programma BENE-League:
19:00 Bevo – Aalsmeer
19:00 Volendam – Quintus
20:00 LIONS – Tongeren
20:15 Achilles Bocholt – Hurry-Up
20:15 Sporting Pelt – Initia Hasselt
20:15 Visé – AtomiX

Foto: FotoReza

Advertentie