Nederland-Polen online te zien

0

De oefeninterland tussen Nederland en Polen is vanavond vanaf 19:30 live te zien op internet. De partij wordt uitgezonden op HandbalNL.tv.

In aanloop naar het EK in 2020 oefent Oranje vanavond in Sittard tegen Polen. De B-garnituur van het topland staat in Limburg tegenover de brigade van bondscoach Erlingur Richardsson.

Nederland-Polen is vanaf 19:30 live hier te volgen. Ook morgenavond komen beide landen elkaar tegen. Ook de wedstrijd in Panningen wordt op internet uitgezonden. Redactielid van Handbal Inside Stijn Steenhuis doet commentaar.

Pijntjes
Een aantal internationals kampt met pijntjes. Zo is het meespelen van Dani Baijens, Fabian van Olphen en Bobby Schagen onzeker. Het is nog onbekend of Richardsson vervangers oproept. In een eerder stadium werd Patrick Miedema opgeroepen als vervanger van de geblesseerde Jorn Smits.

Lees ook: De voet tussen de deur van Benghanem

Op donderdag stapt de formatie van Erlingur Richardsson op het vliegtuig naar Graz in Oostenrijk. In het weekend volgen oefenpartijen tegen het thuisland en Slovenië.

Trondheim
Op 9 januari 2020 opent Oranje het EK tegen Duitsland. De nationale ploeg speelt alle groepswedstrijden in Noors Trondheim. Ook Letland en Spanje worden in de poule getroffen.

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here