Skip to main content

Nieuwe leden van Rookie Team van Mizuno en Handbal Inside: Loy en De Lange

By 2 augustus 2022HI Rookie Team, Voorpagina

Het Rookie Team van Mizuno en Handbal Inside heeft twee nieuwe leden: Jalisha Loy (18) en Evan de Lange (17).

Advertentie

Loy is een opbouwspeelster van finalist VOC en op dit moment met Oranje U18 op het WK in Noord-Macedonië. Net als De Lange is Loy namens Mizuno en Handbal Inside de aankomende weken te zien op de website van het platform en socials.

In het nieuwe seizoen staat collega De Lange bij BENE-Leagueploeg Volendam onder de lat. Vorig jaar debuteerde de jeugdinternational met veel succes in Kwinstheul bij Quintus in de grensoverschrijdende topcompetitie.

Producten van Mizuno
“Met het Rookie Team willen we als merk nog beter de verbinding met de handbalsport blijven maken. Dan kun je het best bij de sterren van de toekomst beginnen”, legt Joost Konings uit. Hij is Marking Coordinator bij Mizuno Benelux.

Eerder maakten Bo van Wetering (Odense HC), Niko Blaauw (TBV Lemgo), Kim Molenaar (København Håndbold) en Thomas Houtepen (TBV Lemgo 2) onderdeel uit van het Rookie Team van het sportmerk en Handbal Inside. Het viertal heeft inmiddels onderdak gevonden bij de internationale top.

Voorbereiding bij Nederlandse topclub
Konings vervolgt: “Deze zomer gaan Jalisha en Evan een inkijkje geven in het verloop van de voorbereiding bij een Nederlandse topclub. Daarbij maken ze gebruik van goede producten van Mizuno.”

Foto’s: FotoReza en Tina Kolthof

Advertentie