Skip to main content

Nieuwe webshop meldt zich op Nederlandse handbalmarkt

By 24 september 2017Voorpagina

Nederland is een handbalwebshop rijker. Het nieuwe Handbaldeals.nl is vastberaden een stevig marktaandeel te verwerven op de Nederlandse handbalmarkt.

Advertentie

“Het gaat in z’n algemeenheid goed met het Nederlandse handbal”, vertelt ondernemer, handballiefhebber en initiatiefnemer van Handbaldeals.nl Henry Haveman. “Dat heeft ons doen besluiten de stap te zetten en een nieuwe handbalwebshop te lanceren, waarmee wij handballers in binnen- en buitenland kunnen bedienen. Daarbij hanteren we een mooi unique selling point. Wij geven als Handbaldeals namelijk altijd tien procent korting op de cataloguswaarde van alle producten in onze webshop. Ook op de producten van topmerken als Adidas, Hummel en Erima.”

Samenwerking
“In juni ben ik in contact gekomen met Handbal Inside. We zijn destijds gewoon eens bij elkaar gaan zitten om te kijken wat er allemaal mogelijk is. Al vrij snel was een partnerschip tussen Handbaldeals.nl en Handbal Inside geboren”, is Haveman enthousiast.

“ONDERNEMEN OP HET INTERNET IS EEN VAK APART”

Vooral de samenwerking met Handbal Inside ziet Haveman als belangrijke voorwaarde voor het slagen van dit nieuwe project: “Ondernemen op het internet is een vak apart. De samenwerking met Handbal Inside zie ik als belangrijke voorwaarde voor het slagen van Handbaldeals.nl. Die jongens weten niet alleen goed de weg op het internet, maar ook kennen ze het handballandschap op hun duimpje.”

Handbalpromotie
Handbaldeals.nl wil zich als webshop niet alleen richten op de verkoop van handbalspullen. Ook zal het nog jonge bedrijf het contact zoeken met de handbalverenigingen om gezamenlijk de handbalsport beter op de kaart te zetten in Nederland. “Als Handbaldeals.nl willen wij geen doorsnee retailer zijn, maar ook actief ons steentje bijdragen aan de groei van de handbalsport in Nederland. We hebben daarover al een aantal mooie ideeën, maar die zullen eerst verder uitgewerkt moeten worden”, besluit Haveman.

Advertentie