Skip to main content

Nusser weer op wedstrijdblad bij winnend Odense Håndbold

De rentree van Larissa Nusser (23) is dichtbij. De spelmaakster keerde gisteravond terug op het wedstrijdblad van Odense Håndbold.

Advertentie

In de play-offs om de Deense titel ontving de kampioen Viborg HK. Na 13-13 bij rust het werd het 29-26 voor het groepshoofd van poule A.

Acht doelpunten
Nusser kwam niet binnen de lijnen, maar zat voor het eerst in bijna een jaar tijd wel weer bij de wedstrijdselectie van Odense Håndbold. Namens de oranje-witten scoorde Dione Housheer acht belangrijke doelpunten. Ook gaf de Oranjedame vijf assists.

Ook Lois Abbingh (vier uit vier) en Bo van Wetering (twee doelpunten) vonden namens de thuisploeg het net. Met vier overwinningen uit twee duels zit Odense Håndbold in kampioensgroep A op rozen.

Rompen en Haggerty
Het Horsens van vertrekkende doelvrouw Claudia Rompen en Tamara Haggerty is de strijd tegen degradatie met een punt gestart. Met Skanderborg Håndbold op bezoek bleef het 30-30 (14-17). Rompen stopte zes ballen (28 procent) terwijl Haggerty namens Horsens, dat vorige week de komst van VOC-rechteropbouwer Faye Janson meldde, één keer scoorde.

Foto: FotoReza

Advertentie