Skip to main content

Ook in 2018 Handbal Inside Magazine: Fix een abonnement

By 5 maart 2018maart 8th, 2018Voorpagina

Ook in 2018 brengt Handbal Inside vier nummers uit van het eigen magazine: Handbal Inside Magazine. Een nieuw abonnement afsluiten is binnen een paar clicks geregeld.

Advertentie

Eind 2016 trok Handbal Inside de stoute schoenen aan en bracht een hardcopy glossy uit. Met meer dan duizend abonnees werd het eerste jaar een succes. “Het geeft meer diepgang aan het merk Handbal Inside”, legt redactielid Stijn Steenhuis uit.

“Het geeft meer diepgang aan het merk Handbal Inside”

“Daarom hebben we besloten ook in 2018 vier nummers uit te brengen”, gaat hij verder. “In het blad vertellen we verhalen, waar we online weinig ruimte voor hebben. Op internet moet de liefhebber geprikkeld worden en dat gaat soms ten koste van de diepgang. Met een abonnementje op Handbal Inside Magazine ben je verzekert van je dosis handbaliefhebberij.”

Later ingestapt
Nieuwe en oude abonnees moeten bij interesse aanmelden. “Dat kan binnen een paar clicks. Door de Early Bird-actie krijgen vroege vogels vijf euro korting. Dat is toch weer je halfjaarlijkse inleg in de harspot. Niet te lang wachten, dus”, grapt Steenhuis. “Abonnees die later zijn ingestapt, bijvoorbeeld na het tweede nummer, krijgen uiteraard kosteloos extra nummers. Na het vierde blad moeten ook zij zich opnieuw aanmelden.”

Bestellen met twintig procent korting kan tot 11 maart. Klik hier om je te verzekeren van een abonnement op Handbal Inside Magazine. “Zo word je een beetje vriend of vriendin van het platform”, besluit het redactielid. “Is tof! High five!”

Advertentie