Ook zij zijn lid van Handbal Inside Magazine!

By 1 september 2016Geen categorie

Handbal Inside trekt de stoute schoenen aan. We gaan een eigen magazine lanceren! Speciaal voor jou als handballiefhebber. Vandaag is de allerlaatste dag dat je kunt profiteren van onze welkomstkorting!

Meld jij je voor twaalf uur vannacht aan? Dan krijg je vier keer per jaar Handbal Inside Magazine op je deurmat voor slechts €19,95 per jaar, in plaats van 24,95. Bijna 50 pagina’s vol achtergronden, interviews en handbalweetjes die je niet op het internet zult tegenkomen. Allemaal exclusief voor leden!

Advertentie

schrijfjein

Lueks, Fiege en De Jonge!
Inmiddels hebben behoorlijk wat handballiefhebbers zich aangemeld. Onder hen ook veel bekende gezichten. Bijvoorbeeld Ziggo-verslaggever Raymond Koning, Bevo-coryfeeën Sonni de Jonge en Niek Jordens, E&O-boegbeeld Maarten Lueks, bondscoach Joop Fiege en Oranje-internationals Leon van Schie en Serge Heijnen! En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Laatste kans! 
Wil jij je ook aansluiten bij de grootste handbalcommunity van Nederland? Schrijf je dan voor twaalf uur vannacht in voor Handbal Inside Magazine en profiteer van 20% welkomstkorting op het eerste jaar!

Foto: FotoRezaAdvertentie