Skip to main content

Ook Sprengers en co kunnen SG BBM Bietigheim niet laten wankelen

SG BBM Bietigheim is ook in de elfde competitiewedstrijd in Duitsland ongeslagen gebleven. TSV Bayer 04 Leverkusen waar Zoë Sprengers onder contract staat ging er gisteravond aan: 25-17.

Advertentie

Alleen in de eerste helft was het spannend. Bij 10-8 zocht SG BBM Bietigheim met een voorsprong van twee doelpunten de kleedkamer op.

16-10
Met één van haar vier treffers zorgde Danick Snelder, aanvoerder van de Oranjedames, voor de marge van zes (16-10). Ook landgenoten Inger Smits (twee goals) en Kelly Dulfer kwamen tijdens de thuiswedstrijd namens SG BBM Bietigheim tot scoren.

Aan de overkant maakte Sprengers er twee tegen de titelfavoriet. Met TSV Bayer 04 Leverkusen zit de linkerhoekspeelster in zwaar weer. In de eerste elf Bundesliga-duels hebben Sprengers en co slechts drie keer gewonnen.

EHF European League
SG BBM Bietigheim heeft 22 punten verzameld. Het gat met Borussia Dortmund, dat gisteravond door het coronavirus niet tegen HSG Bad Wildungen Vipers kon aantreden, is vier punten. Dit weekend ontvangt SG BBM Bietigheim in de EHF European League het Roemeense CS Minaur Baia Mare.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie