Oosting/E&O klopt koploper AES/Arnhem

By 30 september 2016Eredivisie

AES/Arnhem is niet langer ongeslagen in de eredivisie. De ploeg van Arthur Langedijk verloor gisteravond in Emmen van directe concurrent Oosting/E&O: 25 – 24.

E&O kende een vliegende start en pakte direct een 7 – 3 voorsprong. Deze werd richting de rust nog verder uitgebouwd naar 13 – 5.

Comeback AES/Arnhem
In de tweede helft knokte AES/Arnhem zich terug in de wedstrijd. Na 17 minuten spelen kwamen de Gelderlanders langszij en pakten daarna zelfs even de voorsprong (20 – 21). In de slotfase was het E&O dat het best de rust bewaarde en er zodoende met de overwinning vandoor ging: 25 – 24.

Linkerhoekspeler René Jaspers werd met zeven treffers topscorer van de thuisploeg. In het geel/blauw van AES/Arnhem prikte Robin Schoenaker acht keer raak.

Bekijk hier de samenvatting van het duel.