‘Pril’ Aalsmeer op zoek naar beterschap

0

Met twee punten uit zes wedstrijden is Aalsmeer een van drie hekkensluiters in de BENE-League. De ‘prille’ landskampioen maakt een herstart. De Noord-Hollanders zijn tegen belager Initia Hasselt op zoek naar beterschap.

Samen met Atomix en aanstaande opponent Initia Hasselt deelt Aalsmeer de laatste plaats in de BENE-League. Alleen tegen Volendam wist de formatie van Bert Bouwer te winnen.

Remco van Dam, Robin Boomhouwer en Quinten Ouderland hebben Aalsmeer in de zomer de rug toegekeerd. Ook doelman Gaby Birjovanu zit nog in de lappenmand. De gaten zijn opgevuld door nieuwe, jonge spelers.

Op de bank
Max de Maat, Niels de Jong (beide Quintus), Bart Mik, René de Knegt (beide Hurry-Up), Pepijn Michielsen en Donny Vink (beide Hellas) hebben de overstap naar Aalsmeer gemaakt. Mondjesmaat helpen de nieuwelingen de landskampioen vooruit. Veel nieuwe namen startten de afgelopen BENE-Leagueduels op de bank.

Aalsmeer is afhankelijk van de vorm van basiskrachten als Tim Bottinga, Vaidas Trainavicius en Samir Benghanem. Laatstgenoemde is de topschutter van Aalsmeer. De cirkelspeler, die behoort tot de voorselectie van Oranje, maakte in zes duels 34 doelpunten.

Stijging
Met Initia Hasselt lijkt de ideale tegenstander op bezoek te komen in De Bloemhof om beterschap te tonen. Ook de Belgen verkeren niet in grootse vorm. Met uitduels tegen LIONS, Visé en Achilles Bocholt achter de rug mikt Aalsmeer op stijging op de ranglijst.

Overig programma:
Houten – Volendam
Hurry-Up – Bevo
Visé – Sporting NeLo
Atomix – LIONS

Lees ook: “Paniek zaaien in Panningen heeft niet zoveel zin”

Foto: FotoReza

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here