PSG en Steins aan de leiding in de Champions League

De eerste positie in hoofdgroep A van de Champions League wordt na een ruime zege in Noorwegen (29-44) voor even ingenomen door PSG en Luc Steins.

Advertentie

Net als in het vrouwentoernooi heeft de EHF besloten een groot deel van de inhaalduels niet meer af te werken en punten te verdelen. Derhalve staat deze week de laatste speelronde in de poulefase op het programma.

Opnieuw een voldoende
Gisteravond heeft international Luc Steins met PSG de veertiende partij in het kampioenenbal weten te winnen. In Noorwegen kende de landskampioen van Frankrijk weinig moeite met Elversum. Bij rust stond het al 12-19.

Met drie uit vier en een aantal belangrijke passes scoorde Steins opnieuw een voldoende in de Champions League. Ook afgelopen weekend wist hij met PSG in competitieverband te zegevieren (22-32 tegen Istres) waardoor de donkerblauw-roden ook in de Franse eredivisie aan kop gaan.

Mark Bult
Het SG Flensburg-Handewitt van assistent Mark Bult maakt kans PSG vlak voor de achtste finale van het kampioenenbal van de eerste plaats te stoten. Morgenavond om 18:45 komt SG Flensburg-Handewitt, de nummer drie in de groep, de runner-up in Polen tegen: Vive Kielce.

Net als PSG hebben SG Flensburg-Handewitt en Vive Kielce 19 punten. Daardoor is het zeker dat de club van Steins gaat zakken op de ranglijst. In de volgende ronde wordt gekruist met hoofdgroep B waar Barcelona met dertien overwinningen uit evenveel wedstrijden de koppositie niet meer kan ontgaan.

Advertentie