Radio HI: Helemaal tevreden met de ‘Lynn-manier’

Pacelli, Dalfsen, Noorwegen, Denemarken en vooral ook de Bundesliga. Na een fraaie carrière gaat Lynn Knippenborg (30) met pensioen. Daar kijkt de sociale spelmaakster erg naar uit.

Advertentie

De gast verblijft met haar club SU Neckarsulm in Mallorca voor de seizoensafsluiting. Hierna is het gedaan voor Knippenborg die vanuit Spanje spreekt van stoppen op haar hoogtepunt. Bij SU Neckarsulm alleen maar lovende woorden voor de Oranjedame die heeft moeten leren doelpunten te maken.

In de herfst van haar loopbaan heeft Knippenborg misschien wel haar beste spel laten zien. Zo maakte ze na een pijnlijke pauze haar comeback bij Oranje. Knippenborg keert met een voldaan gevoel terug naar Nederland waar ze na acht jaar eindelijk gaat samenwonen met haar vriend.

Halverwege de podcast noemt Knippenborg oud-teamgenoot bij de nationale ploeg Nycke Groot als idool. Laatstgenoemde zette alles opzij voor de sport en haalde zo de top. Is Knippenborg te sociaal geweest om bijvoorbeeld de Champions League te bereiken? Er wordt tevreden gesproken over de ‘Lynn-manier’.

Foto: Tina Kolthof

Advertentie