Skip to main content

SG BBM Bietigheim treft Spaans kampioen om Champions League-ticket

By 28 juni 2018Duitsland, Voorpagina

Het Nederlands getinte SG BBM Bietigheim is bij de loting voor de kwalificatieronde van de Champions League gekoppeld aan Spaans kampioen Super Amara Bera Bera.

Advertentie

Op 7 of 8 september treffen beide ploegen elkaar tijdens de eerste kwalificatieronde van de Champions League. De zegevierende partij neemt het in de finale op tegen de winnaar van het treffen tussen MKS Perla Lublin uit Polen en het Italiaanse Jomi Salerno.

De winnaar van groep 1 plaatst zich voor de Champions League. In groep 2 strijden SCM Craiova, ZORK Jagodina, HC Podravka Vegeta en Muratpasa Belediyesi SK om één ticket. Het kampioenenbal telt inclusief twee qualifiers zestien deelnemers.

Hoofdfase
Een jaar geleden debuteerde SG BBM Bietigheim, als kampioen van Duitsland, in de Champions League. De ploeg van Malestein, Visser, Rozemalen en nieuweling Van der Heijden bereikte de hoofdfase, maar werd voor de kwartfinale uitgeschakeld.

Advertentie

Join the discussion One Comment

  • w88 schreef:

    838584 484581Thank you a good deal for giving everybody an extraordinarily special possiblity to check tips from here. 289277