Skip to main content

Smeets en Groener analisten in tv-studio

By 16 december 2016Oranje, Oranje Dames, Voorpagina

Martine Smeets en Henk Groener zullen vanavond als analisten te zien zijn bij Ziggo Sport. De voorbeschouwing op het EK-duel tussen Nederland en Denemarken begint om 17:45.

Advertentie

Beide analisten zijn niet actief namens Nederland op het kampioenschap. Waar hoekspeelster Smeets noodgedwongen geblesseerd moest afhaken in aanloop naar het EK, nam Groener in oktober na acht jaar afscheid als bondscoach van de nationale damesploeg. De oefenmeester wist de Oranjedames voor het eerst in de geschiedenis naar de Olympische Spelen te leiden.

bannerhi

Tijdens het verloren openingsduel tegen Duitsland maakte Groener zijn debuut in de studio van Ziggo Sport. Het stokje van de rustige tacticus werd overgenomen door Helle Thomsen. De 46-jarige Deense staat vrijdagavond lijnrecht tegenover haar eigen land: Denemarken.

Van Veenendaal
Om 17:45 kun je inschakelen op Ziggo Sport. Een half uur voor aanvang van het EK-duel wordt er voorbeschouwt met beide analisten. Presentatie is in handen van Bas van Veenendaal. Het topduel vangt om 18:15 aan.

Advertentie