Spookgoal Lions beslissend in topduel

By 30 januari 2017BENE-league, Voorpagina

OCI-Lions heeft afgelopen zaterdag een spookgoal gescoord in het topduel met Kras/Volendam. Saillant detail: de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

In de eerste helft overliep de Limburgse opponent de thuisploeg. Bij 8-15 scoorde Joris Baart. In plaats van één punt toe te kennen aan de landskampioen, sprong het scorebord prompt van 15 naar 17. Check de opmerkelijke beelden hieronder.

Na een waanzinnige inhaalrace van Volendam stond na zestig minuten een gelijke stand op het scorebord: 25-25. In werkelijkheid hebben de Zuid-Limburgers stiekem eentje minder gescoord.

Final4
Door de puntendeling is het gat van Lions met Visé en Sasja opgelopen naar zes punten. Met drie duels te gaan staat de Nederlandse landskampioen met anderhalve been in de Final4. Daarin zijn drie Belgische ploegen de tegenstander: koploper Callant Tongeren, Initia Hasselt en Achilles Bocholt.